Hun har altid været glad for at gå på arbejde hos Bæchs Konditori

Karna Kyneb fra Rørbæk har for nylig modtaget Den Kongelige Belønningsmedalje for sine næsten 45-årige ansættelse som bager hos Bæchs Konditori i Hobro.

På grund af sygdom gik Karna Kyneb på efterløn tilbage i februar måned i år. Derfor var hun både glad og stolt, da Bæchs Konditori alligevel indstillede hende til fortjenstmedaljen, som hun fik overrakt i midten af juli måned.

- Jeg startede i lære som bager hos Bæchs Konditori i 1975, og har helt nøjagtig været i virksomheden i 44,5 år, men de mente, at med alle de ekstra lørdage, jeg i tidens løb havde taget, så var jeg oppe på godt og vel 45 år, lyder det med et smil fra Karna Kyneb, der i dag er 63 år.

- Desværre har mit helbred sat en stopper for at fortsætte med at arbejde. Jeg ville ellers gerne være fortsat nogle år endnu. Det har i alle årene været en dejlig arbejdsplads, og jeg har altid været glad for at gå på arbejde og ikke mindst at møde en masse fantastiske kolleger.

- Da jeg startede i 1975 lå Bæchs Konditori i Adelgade i Hobro, og var et mere traditionelt bageri med både brød og kager. I 1977 flyttede vi til Jyllandsvej, og i 2003 til den nuværende adresse på Langelandsvej.

- Virksomheden begyndte på det tidspunkt primært at koncentrere sig om desserter og konditorkager, og er i dag et selvstændigt selskab i Odense Gruppen, der blandt andet også omfatter velkendte Odense Marcipan.

- Jeg har virkelig nydt det, og er meget stolt af medaljen, slutter Karna Kyneb.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...