Glæd dig blandt andet til at opleve Signe Svendsen, Tom Donovan, Ib Grønbech, Leonora Christina Skov og Siegfried Matlok

NØRAGER: Signe Svendsen - Tom Donovan - Ib Grønbech.

Tre folkemusikalske udøvere får hver sin aften på scenen.

Men også lytteværdige fortællere som Leonora Christina Skov, Siegfried Matlok og Kaare R. Skou har fået plads i det program, Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind i Nørager præsenterer for efteråret og vinteren 2019/2020.

Sangeren og sangskriveren Signe Svendsen, som blandt andet kendes for sit samarbejde med Niels Hausgaard og grandprix triumfen i 2001 med Rollo & King, giver koncert den 20. september.

Donovan, Skov og Matlok

Mens du må vente til 31. januar på en sprudlende, irsk koncertaften med Tom Donovan.

Den muntre, musikalske vendelbo, Ib Grønbech, indtager Nørager 13. marts.

Forfatteren Leonora Christina Skov (1. oktober) tager i bogen Den Der Lever Stille et barskt og modigt opgør med sine forældre, som hårdnakket modsatte sig datterens homoseksualitet.

Og det tyske mindretals danske stemme, Sigfried Matlok (10. oktober), er altid et foredrag værd.

Den mangeårige, forhenværende redaktør for Der Nordschleswiger reflekterer over ”Dansk-tysk - fortid, nutid og fremtid”.

Fra bypige til bondekone

Efter jul kommer Kaare R. Skou (13. januar) og fortæller om mange år som reporter i TV2, og Marianne Jørgensen giver 24. februar sit foredrag om ”Fra bypige til bondekone”.

Som noget nyt lægger Himmerlands Folkemusikskole vejen forbi i oktober til en samspilsdag med hygge og sang, og 17. november opføres en cabaret over Benny Andersen.

Gennem sæsonen kan du nyde ikke færre end seks kunstudstillinger, hvoraf den første ferniseres allerede søndag den 25. august.

De faste brugere

De mindre børn kan se frem til børneteater, og for de voksne står den 26. november på ”syng dansk aften” i Spil Dansk Ugen, et kunst- og Hobbymarked i november samt et adventsarrangement med organist Anette Kjær.

Endelig har Kig Ind jo sine 400 faste brugere om ungen. De viderefører hold som strikkecafé, malecafé, scrapbooking, knipling, korsang, mange billardhold, motion og samvær for kræftramte, samværsgruppe, kreativt værksted for voksne, folkedans og humørdans.

Bedre forhold

Op til sæsonen gennemgik Kig Ind en om- og tilbygning.

Der er tilbygget scene og depotrum, og køkkenet er udvidet med det gamle depotrum.

- Vore længe ønskede forbedringer er nu gået i opfyldelse, bifalder formand Poul Larsen.

- Scenetilbygningen giver os mulighed for at sælge flere billetter til vores koncerter, og det aflaster os i det daglige arbejde.

- Og køkkenet har fået en god størrelse og bedre forhold til anretning af maden, opsummerer Poul Larsen.

Årsmødet med lodtrækning om kunst, generalforsamling og kaffebord 15. april afrunderblev sæsonen, og denne aften er gratis for medlemmerne.

Kontingentet, som er uændret fra sidste år, giver rabat ved familiefester, adgang til gratis foreningslokale og selvfølgelig medindflydelse på husets drift.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...