Køkkenskriverne og ”Mor Karen” imponerede endnu engang med en lækker julemiddag, da køkkenskrivernes koner og kærester forleden var inviteret med til spisning i Biecentret.

HOBRO: ”Køkkenskriverne” kalder de sig, de 12 modne herrer, som gennem en årrække er mødtes i Biecentret i Hobro hver mandag for at lave en god ret mad og - ikke mindst - for at nyde den bagefter.

De 12 køkkenskrivere ledes kompetent og langmodigt af Karen Zandersen, i daglig tale kaldet Mor Karen, og hvert år til jul indbydes koner og kæresterne til en lækker julemiddag.

Det sker selvfølgelig for fællesskabets og julehyggens skyld, men også for at eksaminere mændene og smage, hvor langt de er kommet i årets løb.

I år stod menuen på laksesalat med avocado, farseret kalkunbryst med waldorfsalat og hasselbach kartofler og til dessert smuldreæblekage og hjemmebagte småkager.

Aftenen sluttede traditionen tro af med pakkespil.

- Det er utroligt, hvilken kampgejst sådan et spil stadig kan få frem i gode mennesker, selvom en del af dem efterhånden er godt oppe i årene, bemærker koordinator i Biecentret Simon Rasmussen Griis.

Han tilføjer - for fuldstændighedens skyld - at ”Mor Karen” hvert år dumper hele køkkenskriver-holdet i Biecentret.

På den måde er hun nemlig sikker på, at de er nødt til at komme igen året efter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...