Dødsdansen opføres 20. november på Hobro Theater med Waage Sandø, Pia Jondal og Ole Lemmeke som aktører i kærlighedsdramaet

HOBRO: ”Dødsdansen” er nok verdensdramatikkens ultimative ægteskabsdrama.

Teaterstykket har været spillet utallige gange i hele verden, siden det blev skrevet af August Strindberg i 1901, og det har uden tvivl været inspirationskilde til senere klassikere som ”Hvem er bange for Virginia Wolf” og ”Scener fra et ægteskab”.

Onsdag 20, november opføres forestillingen på det gamle Hobro Theater i et samarbejde mellem Teaterkredsen Mariagerfjord og ”Teater 2/ Nørregade Teatret”.

I den stærke Strindberg-klassiker med kønskamp til stregen medvirker skuespillerne Waage Sandø, Pia Jondal og Ole Lemmeke.

Inden forestillingen er der mulighed for at varme op med en teaterbuffet i Theater Restauranten.

Såvel buffet som teaterbilletter kan enten købes via teaterkredsens egen hjemmeside www.tkmf.dk eller via Himmerlandsbilletten.dk.

”Dødsdansen” markerer i øvrigt afslutningen på første halvdel af teaterkredsens 2019/20-sæson.

Efteråret har i alt budt på otte forskellige forestillinger.

- Men i bestyrelsen glæder vi os til at fortsætte i det nye år med yderligere seks forestillinger rundt omkring i kommunen, heraf to operaforestillinger, annoncerer Kirsten Hjarnø Mathiassen på vegne af Teaterkredsen Mariagerfjord.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...