14. september genindvies havnekranen i Mariager, og man kan komme op i styrehuset og nyde udsigten.

MARIAGER: Det er ikke alle forundt at blive indviet to gange.

Men 14. september, hvor der også er regatta på havnen i Mariager, bliver den netop overståede renovering af havnekranen fejret med en genindvielse.

I dagens anledning opstilles et stillads, som gør det muligt at komme op i kranens styrehus og nyde den storslåede udsigt over byen og fjorden.

Borgmester Mogens Jespersen klipper det røde bånd kl. 14, og Jutlander Bank overrækker bankens støttedonation på kr. 50.000 til Foreningen Havnens Venner.

De mange sponsorer, håndværkere og medlemmer af Havnens Venner er inviteret til begivenheden, men alle er naturligvis velkomne - både til en klatretur og til at høre mere om renoveringen og kranens historie.

Renoveringen er støttet af af Slots- og Kulturstyrelsen, Realdania, Ero-fonden, Mariagerfjord Kommune, Sparekassen Hobro Fonden/Jutlander Bank og Sparekassen Vendsyssel.

På håndværkersiden har Gardit, Østjysk Facaderens og Overfladebehandling, AB Stillads, Tømrer & Bådebygger Finn Møller samt Sørensens Smed bidraget med faglig ekspertise til den vanskelige opgave.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...