Undervisningslokalet står parat hos Cemtec i Hobro, og ambitionen er, at de første studerende allerede skal begynde at indfinde sig fra september

HOBRO: Som noget nyt bliver det nu muligt at uddanne sig som zoneterapeut i Hobro.

Det er zoneterapeut Helle Roed, der på vegne af Lasota Terapi Akademiet med hovedsæde i Fredericia kommer til at stå i spidsen for undervisningen.

Helle Roed har drevet selvstændig zoneterapi-klinik siden 1990 på fuld tid i Hobro og har således stor behandler-erfaring.

Undervisningen i hovedfaget praktisk zoneterapi foregår primært om aftenen - med én undervisningsaften om ugen i de to år, uddannelsen tager.

Der vil endvidere være enkelte undervisningsweekender.

Udover de 430 lektioners undervisning, der foregår på stedet, skal eleverne have anatomi/ fysiologi, sygdomslære og psykologi ved siden af.

Helle Roed har som underviser for Lasota Terapi Akademiet tidligere gennemført to afsluttede uddannelsesforløb i Nørresundby, men hun håber, det er muligt at trække undervisningen til Hobro og udbyder derfor nu også uddannelsen her

Undervisningen kommer i praksis til at foregå i Cemtecs lokaler på Majsmarken, hvor Helle Roed i forvejen driver klinik.

Ambitionen er, at den nye zoneterapi-uddannelse i Hobro allerede kan komme i gang fra september.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...