Technicon og Mariagerfjord Kommune snakkede om det gode erhvervsklima

HOBRO: Robot- og automationsvirksomhed Technicon i Hobro fik forleden besøg af Mariagerfjords Kommunens borgmester Mogens Jespersen (V) og kommunaldirektør Lars Clement.

- For at sikre et godt erhvervsklima her i Mariagerfjord Kommune er det vigtigt med en god dialog om, hvordan forholdene er lokalt. Det gør, at vi løbende kan styrke indsatsen og justere, hvor der er behov, siger Mogens Jespersen om baggrunden for besøget.

Technicon blev for få år siden startet af en gruppe unge studerende, der delte en fælles passion for teknologi, innovation og industriel transformation.

Siden opstarten er det gået rigtigt stærkt for Technicon, som leverer sofistikerede teknologiløsninger til virksomheder i ind- og udland. I dag er der cirka 25 medarbejdere, som leverer sofistikerede teknologiløsninger til virksomheder.

- Det er positivt, når kommunen aktivt udviser opmærksomhed og er nysgerrig over for, hvad vi laver. Det er godt, at man er opmærksom på, hvad det er for vækstvilkår, der skal til for lokalt at drive virksomhed, der har globale ambitioner, siger Casper Hansen, som er direktør hos Technicon.

Tidligere i år blev virksomheden hædret med Tag Fat-prisen, der tildeles Nordjyllands mest innovative virksomhed.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...