Rekrutterings- og vikarbureau i Hobro - nu med trio

HOBRO: Rekrutterings- og vikarbureauet Komplex ApS i Jernbanegade 6A i Hobro har ansat Niels Nyborg.

Virksomheden, der lagde fra land for otte måneder siden oplever så stor efterspørgsel på rekrutterings- og vikarløsninger, at den har valgt at udvide staben fra duo til trio.

- Der har været et stærkt felt af ansøgere, som reflekterede over vores jobopslag, men det stod hurtigt klar for os, at Niels var den helt rigtige til jobbet som vores nye seniorkonsulent i Komplex ApS, fortæller direktør Martin Gaardsted.

I sine yngre år arbejdede Niels Nyborg inden for fødevareindustrien som både mejerioperatør og lagerchef.

Stærkt netværk

I de sidste 12 år har han arbejdet med salg og rådgivning af printere og kopimaskiner til store som små industrivirksomheder i Midt- og Nordjylland.

Desuden lægger Niels Nyborg et stort frivilligt arbejde i fodboldklubben AaB, hvor han bl.a. fungerer som holdleder for klubbens reservehold til superligaen.

- Socialt såvel som professionelt trækker Niels på et stort netværk, som vi håber på vil tage godt imod ham, når han kommer forbi og fortæller om de muligheder, vi kan tilbyde i Komplex ApS, siger Martin Gaardsted.

- Selv stræber vi netop efter altid at skabe stærke relationer og knytte bånd mellem arbejdstager og arbejdsgiver, tilføjer direktøren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...