Selve generalforsamlingen bød ikke på større dramatik, men en gammel kending vendte tilbage i folden

MARIAGERFJORD: Når Danmark i løbet af de kommende måneder går til folketingsvalg, er ambitionen for de konservative i Mariagerfjord helt klart, at Nordjylland igen skal repræsenteres i Folketinget af Det Konservative Folkeparti,

Det fremgik med al ønskelig tydelighed, da partiets vælgerforening i fjordkommunen forleden holdt generalforsamling på Mariager Efterskole.

Forhåbningerne i lokalområdet knytter sig i særlig grad til Jens-Henrik Kirk, der som tidligere omtalt her i NORDJYSKE har taget skridtet fuldt ud og opsagt sin stilling, som forstander for Mariager Efterskole, for fuldt ud at kunne koncentrere sin indsats om det kommende valg.

Jens Henrik Kirk præsenterede på generalforsamlingen det oplæg og de mærkesager, som han baserer en kommende valgkamp på, og så gav han i øvrigt også en orientering om byrådsarbejdet i det forløbne år, specielt omkring de vanskelige budgetforhandlinger, man har været igennem i Mariagerfjord Kommune - med massive besparelser til følge.

Selve generalforsamlingen bød ikke på større dramatik.

Karsten Elkjær, Hadsund, blev genvalgt som formand, og Jens-Henrik Kirk, Mariager blev genvalgt som næstformand.

Den konservative vælgerforeningsbestyrelse i fjordkommunen har efterfølgende konstitueret sig med Kristian Willadsen som kasserer, Bent Verner Madsen, Kristian Willadsen og Trine Brøndum som IT- og webansvarlige og Jytte Birkkjær som sekretær og presseansvarlig.

Ud over de nævnte består bestyrelsen også af Niels Nielsen og det nyvalgte medlem Christian Johnson. Sidstnævnte er tilbage i den konservative fold, efter at han ved sidste kommunalvalg stillede op for Alternative.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...