Filmene Krig & Kærlighed og Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser kan ses i Filmteatret fra torsdag

HOBRO: I denne uge kan Filmteatret i Hobro præsentere to nye film.

Den ene er den danske film Krig og Kærlighed, der et episk kærlighedsdrama, som handler om soldaten Esben.

Da Esben deserterer fra krigen, er det for at blive forenet med sin elskede kone Kirstine og deres søn Karl efter tre år. Men alt er ændret i hans fravær...

Den charmerende tyske officer Gerhard bejler kraftigt til Kirstines hjerte og rollen som familiefar. Esben må sætte alt ind for overlevelse, kærligheden og at redde familien.

Hvor langt er han villig til at gå for at redde sit liv, sit ægteskab og sin ære?

Filmen er inspireret af virkelige hændelser, og den første danske spillefilm nogensinde, der foregår under 1. Verdenskrig - også kaldet Den glemte krig.

Den anden nye film er Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser, som er nummer to i rækken af fem helt nye eventyr fra J.K. Rowlings fantastiske og eventyrlige univers, Wizarding World.

Da den første film i serien sluttede, blev den magtfulde Mørkets Troldmand, Gellert Grindelwald fanget og sat bag magisk lås og slå af MaKUSA (Magisk Kongres, USA), med hjælp fra den unge troldmand, Newt Scamander.

Men - præcis som han truede med - er Grindewald nu undsluppet sit fangenskab og er med det samme gået i gang med at samle ligesindede følgere, hvoraf dog kun de færreste er klar over hans virkelige plan om at skabe en renblodet race af fuldblods troldmænd, der skal herske over både de magiske og ikkemagiske skabninger på jorden.

I et desperat forsøg på at forhindre Grindelwalds onde planer, søger den unge troldmand, Albus Dumbledore, hjælp fra sin tidligere studerende, Newt Scamander, der endnu en gang accepterer at hjælpe, dog uden at vide, hvor livsfarlig en mission han har påtaget sig.

For nu trækkes grænserne endnu en gang op til et dødeligt opgør mellem det gode og det onde, hvori både kærlighed og loyalitet kommer på den ultimative prøve; selv blandt familiemedlemmer og livslange venner i en magisk verden, hvor afgrunden mellem mørkets og lysets magiske verdener bliver stadig større og dybere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...