Der var med 80 deltagere stuvende fuldt i festsalen i forsamlingshuset.

RØRBÆK: Det var 80 glade og forventningsfulde kvinder, der tirsdag aften var dukket op i Rørbæk kultur- og borgerhus til en kvindeaften fyldt med lokale ildsjæle.

Aftenen var arrangeret af lokale Kirsten Smed og Helle Skov Mogensen med en vision om at vise, at et lille samfund godt kan holde sammen og stable noget stort og spændende på benene.

Det var en aften fyldt med snak, hygge, grin, god mad, modeshow, præmieuddeling og overraskelser.

På aftenen var der også arrangeret at én af gæsterne skulle vinde en makeover og derfor blev to gæster udtrukket, til at dyste om at vinde.

Conny Pallesen løb afsted med sejren og dermed med et sæt tøj sponsoreret af Ellen Kristensen, hår lavet af Amazing By Anni & Carina og makeup lavet af Tinas Makeup & Hudpleje.

Blandt de 14 stande var alt fra speciallavede lamper til glaskunst, tøj, makeup, smykker, børnetøj, zoneterapi, fodterapi og meget mere.

Alle standholderne er lokale kvindelige erhvervsdrivende, som brænder for det de laver.

Lone Mikkelsen fra Kop & Kande i Hobro havde for egen regning arrangeret at Kasper Birch fra limeandlemon.dk kom forbi og lavede farverige cocktails til alle gæsterne ganske gratis.

Aftenen blev en succes og det var nogle glade og lettede arrangører der gik derfra efter arrangementet.

- Alle vores forventninger er indfriet og mere til. Det blev en helt gennemført aften med glade kvinder og gode tilbagemeldinger” konstatere Kirsten Smed.

- Og så vil vi endnu engang gerne benytte lejligheden til at takke alle vores standholdere, frivillige, sponsorer og naturligvis alle dem som har købt billet – uden alle dem, var det her ikke muligt” tilføjer Helle Skov Mogensen.

Ydermere kan de to arrangører fortælle, at hele overskuddet fra aftenen er gået til et godt formål.

Da udgiftsposterne blev holdt på et absolut minimum, kunne arrangementet faktisk afsluttes med et overskud på 3340 kr. som på selve aftenen blev doneret direkte via mobilepay til Kræftens Bekæmpelse.

Til dét nikkede alle de deltagende kvinder, at de var fuldstændig enige i, at det var et formål de alle gerne ville støtte.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...