De første markedskunder stod i kø udenfor en time før dørene blev åbnet klokken 10 lørdag formiddag.

STENILD: Traditionen tro var der stor interesse for det årlige store loppemarked i Stenild Forsamlingshus lørdag.

Allerede en time før dørene blev åbnet klokken 10 om formiddagen begyndte rigtig mange folk at stå i kø foran forsamlingshuset.

Arrangørerne af loppemarkedet har dog kunnet mærke en ændring i måden folk kommer ind på. De første mange år løb folk ind, skubbede og kunne ligefrem diskutere om, hvem der så den ønskede loppeeffekt først.

De sidste par år er folk i stedet kommet gående lige så stille ind og venter endda på, at køen lige så stille snegler sig frem mellem bordene.

I år havde loppemarkedet ekstrem mange små pynte ting og nips.

Det var da også de borde, der havde størst interesse til at starte med. Mange fandt da også lige loppeting, de simpelthen ikke kunne undvære.

Anderledes var det med møblerne i de to telte opstillet på pladsen foran forsamlingshuset, hvor der i år ikke var så stor interesserede i at lave en god handel.

Omsætningen på loppemarkedet nåede i år op på 23.000 kr. Det finde arrangørerne er utroligt flot set i lyset af at det mest var småtingene, der fandt nye hjem.

På nuværende tidspunkt er pengene ikke øremærket til specielle formål, men vil blive anvendt til lokalt foreningsarbejde.

I år havde arrangørerne som noget nyt fredag aften lagt lidt billeder på Facebook af de forskellige borde for at gøre folk lidt interesserede. Det tror de måske var årsagen til at så mange stod i kø så tidligt lørdag formiddag.

Alt der ikke var solgt lørdag klokken 16, blev efter aftale med Blå kors Hobro efter loppemarkedet kørt til deres genbrugsbutik på Skjellerupvej udenfor Hobro.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...