Aarstidens Kvinder i Aars kom forbi Julemærhjemmet i Hobro med donation

AARS/HOBRO: I disse corona-tider er der mange, der har brug for hjælp. Heriblandt Julemærkehjemmet i Hobro, som oplever, at der under corona-krisen er noget længere mellem donationerne end normalt.

På den baggrund var det også ekstra kærkomment, da Eva Harboe Nielsen, Lions – Aarstidens Kvinder i Aars - forleden kunne overrække forstander Lise Claesson en donation på 5000 kr. som støtte til julemærkehjemmets arbejde.

- Der kommer også børn fra Vesthimmerland, der har brug for den hjælp, som Julemærkehjemmet tilbyder, og vi er derfor rigtig glade for at kunne give et bidrag, siger Eva Haarboe Nielsen.

Pengene til donationen er bl. a. kommet ind via udlodning af gevinster fra Lions-kvindernes populære ”Lykkeskab” i hovedgaden i Aars.

Næste Lykkeskabs-udlodning skulle efter planen havde fundet sted her i forsommeren, men er foreløbig udskudt på grund af corona-pandemien.

- Men aktiviteten vil naturligvis blive genoptaget, når det igen bliver muligt, og forhåbentlig vil mange til den tid igen støtte op om initiativet, håber Eva Harboe Nielsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...