Byen på udkig efter interesseret købmand, der lejer sig ind

GASSUM: Lokal Brugsen i Gassum stopper med udgangen af maj.

I hvert fald midlertidigt.

Dagligvarehandel under den nuværende form er ikke rentabel, noterer bestyrelsen.

Men måske fortsætter butikken snart som købmandshandel - som dagligvarebutik med en købmand som lejer af lokaler og med selvstændig driftsansvar.

- Det er vigtigt at notere at Foreningen Brugsen Gassum fortsætter som forening med ejerskab af bygninger, inventar og tankanlæg og ved at stille disse værdier til rådighed forhåbentlig kan genetablere en dagligvarebutik i Gassum, pointerer Kristian Dohn på vegne af Gassum Brugsforenings bestyrelse.

Gældfrie lokaler

Der er nedsat en arbejdsgruppe af Gassum borgere, der arbejder med planer for hurtigst muligt at etablere en dagligvarebutik i nuværende lokaler.

Der vil være gode muligheder for at etablere en købmandsforretning med basis i eksisterende lokaler.

Gassum Brugsforening ejer bygninger og inventar i butik der begge er gældfrie, hvilket vil gøre opstart økonomisk overkommeligt.

Samtidig ejer Brugsforening også tankanlæg, der i samarbejde med OK kan genere en fast månedlig indtægt til en ny købmand for opsyn med tank, uddyber Kristian Dohn.

Borgere krydser fingre

Fra de godt 400 Gassumborgere næres et stort ønske om at bevare en dagligvarebutik i byen.

Og med det rigtige varesortiment og opbakning fra byens borgere om at lægge mest mulig indkøb af dagligvarer lokalt, der vil være basis for rentabel drift.

Sådan vurderer styregruppen for etablering af dagligvarebutik i Gassum, der gerne hører fra interesserede.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...