Tre genbrugsbutikker i Hobro stiller rekvisitter til rådighed for Himmerlands Teater

HOBRO: Når du handler i en genbrugsbutik i Hobro, får du måske fingre i et stykke tøj, et møbel eller andet sjovt, der har medvirket i en teaterforestilling.

Forklaringen er, at Himmerlands Teater i Hobro og tre lokale genbrugsbutikker - Røde Kors, Blå Kors og Folkekirkens Nødhjælp - har indledt et samarbejde.

- Det har været en kæmpe hjælp, fordi vi i forbindelse med forestillingen Ståsteder har haft brug for en hel masse underlige rekvisitter, fortæller teaterleder Susanne Sangill i en pressemeddelelse.

- Legetøj, bøger, køkkenremedier og en hel masse andet. En aftale teatret og de tre butikker imellem betyder, at teatret har kunnet hente og låne, hvad det har brug for.

De tre butikker er også med til at klæde skuespillerne på. Efter brug returneres alt det lånte til butikkerne, nu med en helt ny historie.

Forestillingen Ståsteder omhandler det rod, der kan opstå inde i et menneskes hoved som borger i et brug og smid væk-samfund.

- Om tingene ender med at være en del af den færdige forestilling, det ved vi først til premieren 15. februar, men indtil nu har de været med til at sætte fantasien i gang og til at generere scener og livsforløb.

- Som noget helt nyt arbejder vi ikke ud fra et færdigt manuskript. Derimod bliver forestillingen til undervejs i prøveforløbet, fortæller Susanne Sangill, der ser frem til at give publikum en meget anderledes teateroplevelse, end de er vant til.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...