Personalet fortsætter under de nye ejere

Fitnesscentret Lookfit på Hostrupvej i Hobro er overgået til Fitness World.

- Vi glæder os meget til at byde både eksisterende og nye medlemmer velkommen i centret, og vi er glade og stolte over, at personalet fra LookFIT fortsætter under vores ejerskab. Vi ved, at personalet er meget vellidt blandt medlemmerne og bidrager til en rigtig god stemning i centret, som vi naturligvis meget gerne ser fortsætter, siger Anders Olsson, Area Manager i

Fitness World i en pressemeddelelse.

Ejerskiftet betyder, at at eksisterende medlemmer får tilbud om at træne gratis hele august måned, hvor de kan finde sig til rette under de nye forhold. Det nye Fitness World center fortsætter med at have døgnåbent, ligesom nye medlemmer får oprettelsen gratis.

- Vi vil blandt andet tilbyde en lang række nye hold, som vi glæder os til at præsentere for medlemmerne. Derudover får både nye og eksisterende medlemmer mulighed for at lave kropsmålinger på en såkaldt Bodytracker samt gratis træningsprogrammer og nem holdbooking gennem vores Fitness World App, siger Anders Olsson.

I løbet af sensommeren vil de nye ejere også holde en åbningsfest, hvor både eksisterende og nye medlemmer får mulighed f for at besøge centret og møde personalet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...