På lørdag er der atter loppemarked i byens forsamlingshus

STENILD: Lørdag 28. sep. kl. 10 åbnes dørene op til det årlige loppemarked i Stenild og arbejdsgruppen står klar med rigtig mange gode tilbud i byens forsamlingshus.

Det er 19. år i træk at der arrangeres loppemarked i landsbyen, og i år er der indsamlet ekstrem mange loppeeffekter. Der er blandt andet mange både gamle og nyere møbler, tre motionscykler, musikinstrumenter, masser af havemøbler, malerier, samt nips.

Så der er ingen tvivl om at både forsamlingshus og de to telte på parkeringspladsen ude foran forsamlingshuset bliver fyldt helt op med loppeeffekter.

Alle effekter er hen over de sidste par måneder blevet afvaskede af lokale frivillige og fremstår flotte og rene.

Alle de mange effekterne ved loppemarkedet i Stenild er blevet indleveret siden sidste års loppemarked.

- Folk der flytter til mindre boliger eller rydder op i gemmerne samt rydder dødsboer er flinke til at tænke på os. Om sidste års omsætning på knap 25,000 kr. kan nåes vides ikke, men man har da lov at håbe, siger tovholder for loppemarkedet Mogens Jensen.

Arbejdsgruppen indretter igen i år forsamlingshuset på hyggelig vis, så der er mulighed for at nyde en kop kaffe, sodavand og lidt at spise.

Såvel arbejdsgruppen som de mange frivillige lægger op til en rigtig hyggelig lørdag, hvor der traditionen tro kan gøres mange gode handler.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...