De startede tre, men i dag er der ni medarbejdere i butikken

HOBRO: For 13 år siden slog Louis Nielsen i Hobro dørene op for allerførste gang. Siden har butikken i Adelgade 44 etableret sig som en fast del af gågaden og her 13 år efter oplever butikken fortsat stor succes og kundetilgang. Chefoptiker og indehaver, Mia Kjær Albertsen, har været med i alle 13 år, og hun kan tydeligt huske den første åbningsdag tilbage i 2006.

- Jeg var meget nervøs for, hvordan byen ville tage imod os, men allerede den første dag var der mange kunder i butikken, og siden da er det faktisk gået rigtig godt, fortæller Mia Kjær Albertsen i en pressemeddelelse.

På åbningsdagen var der blot tre medarbejdere i butikken. I dag, 13 år efter, har butikken i alt ni medarbejdere inklusive Mia Kjær Albertsen selv og Nicolas Landor, der er butikschef og butikkens anden indehaver. Selv efter 13 år kan Mia konstatere, at mange trofaste kunder stadig holder ved.

- Vi har mange trofaste kunder, der er kommet lige siden første åbningsdag. Det er rigtig dejligt, og jeg bilder mig selvfølgelig ind, at det er min fortjeneste, fortæller Mia Kjær Albertsen og griner.

Butikken fejrer de 13 år med fødselsdagsfest i butikken. Det sker i seks dage, den 11.-16. november.

To dage, nemlig mandag den 11. og tirsdag den 12. november, inviterer butikken også indenfor til gratis synstjek.

- Vi får besøg af Niels Burchardt, som er indehaver og chefoptiker hos Louis Nielsen i Skive. Sammen med vores øvrige optikere, vil han foretage et gratis synstjek, fortæller Mia Kjær Albertsen.

Det gratis synstjek kræver forhåndstilmelding i butikken i Adelgade 44 eller på butikkens tlf. 96325063.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...