Rikke Nielsen er med, når HIK-Rosendal håndbold sætter gang i et Lykkeliga-hold for handicappede børn - måske noget for dig/jer?

MARIAGERFJORD: HIK-Rosendal håndbold opretter nu et Lykkeliga-hold i samarbejde med tidligere danske landsholdsspiller i håndbold Rikke Nielsen.

Lykkeliga-holdet er et tiltag for børn med et udviklingshandicap, og går i sin enkelthed ud på, at handicappede børn deltager i bold og leg.

Rikke Nielsen har en datter, som har Downs Syndrom. Og da tilbuddene til børn med handicap ikke har været overvældende, har Rikke Nielsen i samarbejde med en række klubber startet hold op i hele kongeriget, så der nu er hold i Danmark, på Færøerne og i Grønland.

HIK-Rosendal glæder sig til at byde Rikke Nielsen velkommen i Rosendal Idrætsforum, når det nye hold skal sættes i gang.

Initiativet er kommet i stand, da den lokalt forankrede Mette Vinther Kristensen efter en årrække på Grønland er vendt tilbage til lokalområdet.

Mette Vinther Kristensen har med stor succes startet et lignende hold i Nuuk, hvor leg og hyggeligt samvær er i højsædet. Hun er nu hovedansvarlig for projektet i HIK-Rosendal.

- Et liv med udviklingshandicap er ofte fyldt med begrænsninger, og det vil vi gerne gøre op med.

- Vi ønsker at bidrage med en mulighed for mere lykke og sjove oplevelser for børnene og deres familier, siger Mette Vinther Kristensen, som til daglig arbejder som ergoterapeut.

Jakob Olsen fra HIK-Rosendal håndbold er stolt over, at Mette og Rikke mener, klubben har potentiale og rammer til at løfte opgaven.

Lykkeliga-holdet falder fint i tråd med HIK-Rosendals målsætning om at give plads til alle.

Træningen vil finde sted i Rosendal idrætsforum om torsdagen fra kl. 17-18.30, første gang 14. marts.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...