Overskuddet går i år til bedre legepladser i Onsild By

ONSILD: De var så småt ved at få bekymrede rynker i panden, koordinator Dorte Rask Laursen og de øvrige arrangører af årets Onsild Messe i den lokale idrætshal.

Indtil for nogle måneder siden så det noget mangelfuldt ud med tilmeldinger, men den seneste måneds tid er det praktisk talt væltet ind med interesserede udstillere fra Sæby, Sindal, Aalborg, Skørping, Ranum, Aars, Skivum, Farsø, Ebeltoft, Randers, Hammershøj, Kvorning, Handest, Fårup, Mariager, Hadsund, Havndal, Møldrup, Vammen, Klejtrup, Løvel, Foulum, Tjele, Ans, Silkeborg, Ry, Hobro - foruden flere lokale fra Onsild.

Dermed kan arrangørerne nu snart melde udsolgt af stadepladser på messen, som afvikles 8. december.

- Status her først i november er, at der bliver mindst 46 forskellige stande at besøge, og endnu mere fantastisk er det, at 28 af standene er nye ansigter på Onsild Messen. Der må gerne ske lidt fornyelse fra år til år, samtidig med at det naturligvis også er vigtigt, at der er gengangere, der holder ved, fremhæver Dorte Rask Laursen som koordinator for Onsild Messe & Julegavemarked 2019.

Der vil på julemarkedet/messen i Onsild kunne købes rigtig mange forskellige ting indenfor brugkunst, julepynt mv., men udstillerlisten tæller bl. a. også humanitære foreninger som Vølverne, Lions, Kirkens Korshær, Røde Kors og Y´s Mens Club’en.

Til de første 100, der besøger messen, serveres der gratis rundstykker, ost og kaffe - og derudover sælges der varm mad og diskres op med et flot kagebord i løbet af dagen.

I samarbejde med Onsild Borgerforening har Onsild messen valgt, at overskuddet i år skal gå til markante forbedringer af legepladserne i Onsild By.

- Vi håber, at det vil blive taget godt imod og bakket op om. Dels ved, at der er mange sponsorer, som donerer fine gaver til lotteriet, og dels ved at borgerne i Onsild og omegn besøger messen og støtter lotteriet ved at købe lodder, bemærker Dorte Rask Laursen.

Oprindeligt var det Onsild Husmoderforening, der stod for afviklingen af Onsild Messen, men efter lidt korrespondance frem og tilbage har Onsild Husmoderforening valgt ikke at overtage Onsild Messen igen oven på pausen i 2018.

Dermed er det også i år Dorte Rask Laursen, der står med ansvaret for afviklingen af arrangementet.

- Det er ingen hemmelighed, at det at stå alene med så stort et arrangement er en kæmpe opgave og kræver mange ressourcer, men det er også en stor tilfredsstillelse, når alt klapper til sidst, og så mange mennesker hygger og arbejder sammen på dagen.

- Derfor har jeg også påtaget mig opgaven i år, men vil samtidig gerne understrege, at jeg tager et år af gangen, så længe helbred og kræfter tillader det, føjer Dorte Rask Laursen til.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...