12. oktober gæster guitarist og sangskriver Poul Halberg og band Hammer Biler i Hobro med sit band

HOBRO: Koncerterne rammer Hammer Biler i Hobro som perler på en snor i disse uger.

Fredag 12. oktober løber den tredje koncert indenfor seks uger løber af stablen, når Poul Halberg og hans venner giver den én på hatten med de største hits fra Ray Dee Ohh og Halberg/Larsen.

Det er faktisk anden gang, at bilforretningen lægger scene til guitarist og sangskriveren.

Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år blandt andet fra Halberg/Larsen, Ray Dee Ohh og egne soloalbums.

​I Poul Halbergs musikalske univers har den gode melodi altid været en vigtig rød tråd.

30 år efter udsendelsen af hans ultimative 80’er klassiker "Magi i luften" - drager han ud med en perlerække af sine bedste sange " Efterår", "Spiller et Spil", "Jeg vil la’ lyset brænde", " Elskes af dig", "Mandagsstævnemøde", "Brændende læber" og "Do you really wanna leave me this way".

Man kunne blive ved. Og fælles for dem alle denne aften er, at de leveres med intensitet, nerve og masser af spilleglæde fra nogen af landets allerbedste musikere.

Med på scenen har Poul Halberg to af de oprindelige medlemmer af "Halberg Larsen", Jan Sivertsen, Jette Schandorf, keyboardspilleren Gorm Bülow samt den fortryllende sangerinde Heidi Degn.

Og står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine venner vil give sine bedste sange nye vinger.

Billetsalget kører derudaf allerede nu, men der er stadigvæk mulighed for billetter - både til koncerten og til spisning umiddelbart inden.

Billetter sælges forud via Hammer Bilers hjemmeside eller ved fysisk fremmøde i forretningen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...