De første forberedelser til julespillet i Hobro blev indledt forleden

HOBRO: Julespillet i Hobro, der jo er et søster-spil til Fyrkatspillet, inviterede i den forgangne uge til opstartsmøde for nye interesserede og gamle kendinge.

Mødet fandt sted i Hobro Medborgerhus, og mellem 20 og 30 interesserede var mødt op – heriblandt en del børn.

Fyrkatspillets formand, Michelle Møller Danum, bød velkommen, og på skift redegjorde de forskellige underudvalg for udvalget af arbejdsopgaver.

Forfatteren bag årets julespil, Jørgen W. Larsen, fortalte for sin del om den kunstneriske-kreative del af indsatsen.

Jørgen Larsen kunne bl. a. fortælle, at julespillets instruktør, skuespiller Uffe Kristensen, er uddannet fra skuespillerskolen ved Odense Teater.

Jørgen W Larsen og Uffe Kristensen har tidligere arbejdet sammen på Aalborg Teater i en periode på 6 år, og Jørgen W. Larsen kender herfra Uffe Kristensen som en god kollega og en dygtig skuespiller.

I dag er Uffe Kristensen freelance- skuespiller med tilknytning til Team Teatret, Svalegangen, Aarhus Teater m. fl.

Manuskriptet til årets julespil ligger endnu ikke klar, men det er sikkert og vist, at der endnu engang kommer fokus på et sted, et fællesskab eller en bygning med historisk tilknytning til den gamle købstad, Hobro.

Børn og voksne, som gerne vil være med i teamet bag julespillet, kan enten kontakte Fyrkatspillet via hjemmesiden, eller ringe til Michelle Møller Danum på tlf. 60 13 61 76 eller til Jytte Frederiksen på tlf. 23 30 03 08.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...