HØJT HUMØR: Glæd dig til De Småborgerlige Gårdsangere, til Flemming Baade og en eftermiddag med Biecenterets Husorkester

HOBRO: De Småborgerlige Gårdsangere gæster søndag 16. februar klokken 14 Biecentret

Gruppen består af to ægtepar:

- Jytte & Ole og Birthe & Aksel, og vi har spillet sammen i De småborgerlige Gårdsangere siden 2004, lyder det fra kvartetten, der ikke vil ud med deres efternavne.

- Vi spiller naturligvis gårdsange, men derudover, er det især ældre danske popmelodier og viser, der står på vores repertoirer.

- Mellem sangene fortæller vi små anekdoter fra vores liv, om sangene og om de gamle gårdsangere- det og de anderledes instrumenter og pudsige indsalg er med til at give underholdningen showpræg, lyder karakteristikken.

Flemming Baade

Dagen derpå - mandag 17. februar klokken 13.30 i Biecentret - kan du glæde dig til at møde Flemming Baade.

Han har specialiseret sig i Kim Larsen sange.

- Spillemanden Kim Larsen var jo elsket af stort set alle danskere i alle aldre, og samtidig var en utrolig flittig sangskriver og en speciel personlighed, der elskede at underholde sit publikum.

- Og han stod på scenen lige til det sidste.

- Mit koncept består i, at jeg fortæller en historie om Kim Larsens liv, lidt om barndommen og ungdommen, tiden i Gasolin og hans solo periode frem til hans død i 2018.

Jeg medbringer sanghæfter, så der er masser af fællessang - og også lidt musikeksempler, stiller Flemming Baade i udsigt.

Still going strong

Sidst, men ikke mindst, kan du synge sammen med Biecentrets Husorkester.

Det foregår onsdag 12. februar klokken 13.30.

En hyggelig eftermiddag med sang og musik.

Biecentrets Husorkester kunne sidste år fejre 25 års jubilæum, og de meldes fremdeles stærkt gående med nye sange og højt humør.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...