En velbesøgt vandretur langs Himmerlandsstien

MØLDRUP: Kunst- og Skulpturgruppens i Møldrup noterer sig en fin tilslutning til gruppens guidede tur på Himmerlandsstien

Turen samlede 23 deltagere.

Der var afgang fra Himmerlandsstien ved den flotte 10 kilometer sten, og turen gik ad stien gennem byen og til den kommende æblelund.

Undervejs på vandringen fortalte Kunst- og Skulpturgruppens medlemmer på skift historier om husene langs stien - om hvem der havde boet i dem, om byens skulpturer og små sjove historier som eksempelvis historien om ”Det Bløde Kys”, der var lokomotivfører på Himmerlandsbanen.

Æblelund og blomstersti

Også historien om Himmerlandsbanerne blev fortalt undervejs tillige med Møldrup by’s historie

Deltagerne fik en opdatering af byfornyelsesprojektet, for Møldrup har fået en fantastisk grøn slange med mange spændende finurligheder igennem byen, og det sidste mangler endnu.

Turen sluttede af ved den kommende æblelund, der bliver plantet den 19. oktober.

Deltagerne fik historien om etableringen af æblelunden og blomsterengen, og deltagerne blev opfordret til at møde op og være med til at plante æbletræerne.

Efter turen benyttede de fleste af deltagerne lejligheden til i det dejlige sensommervejr at nyde medbragt proviant ved søen.

Kunst- og Skulpturgruppen var ovenud tilfreds med den fine tilslutning til arrangementet, og der er allerede nu planer om at arrangere en anden rundtur engang til næste år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...