250 børn og voksne med julelys i øjnene gæstede i weekenden Boldrup Museum

BOLDRUP: 250 børn og voksne med julelys i øjnene gæstede i weekenden Boldrup Museum, da det årlige julearrangement blev afholdt, og da nissen blev vækket kl. 14, kunne han fra sin plads på loftet skue ned på en fuldstændig proppet lade, hvor ikke mindst forventningsfulde børn kiggede op på den frække nisse.

Rundt omkring på museet var der forskellige værksteder, hvor gæsterne kunne lave juledekorationer, klippe julepynt eller putte glasur på peberkager.

Som altid var der desuden godt med julelækkerier, og der blev da også spist mange hundrede æbleskiver og flere store gryder risengrød. På det gamle brændekomfur blev der lavet varm æblesaft, som blev serveret med kanel og flødeskum.

- Alt i alt var det en rigtig god dag. Vi var lidt spændte på, om folk ville bevæge sig udenfor på sådan en mørk regnvejrsdag, men sikke mange mennesker, der mødte op! For nogle år siden diskuterede vi faktisk, om vi skulle droppe julearrangementet, fordi der ikke kom så mange gæster, men jeg skal da lige love for, der er kommet gang biksen igen. Vi kan simpelthen ikke proppe flere gæster ind nu, fortæller en af arrangørerne, Alice Østergaard, kasserer i Boldrup Museumsforening.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...