MUSIK: Handicapbandet The Mumes giver koncert torsdag 11. juni

MARIAGER: Sommeren på Sødisbakke bliver heldigvis ikke helt ”musikfri”, selvom den traditionsrige Sødisbakke-festival i år er aflyst på grund af corona-virus.

Som et lille musikalsk plaster på såret får institutionen i Mariager torsdag 11. juni besøg af handicapbandet ”The Mumes”, som i samme forbindelse også giver koncert i Løgstør.

Som tilbudsleder hos Aktivitets- og Samværstilbuddene på Sødisbakke sagde Malene Wendtland straks ja, tak til ”The Mumes’” tilbud om en koncertoptræden i Mariager.

- Efter corona-krisen trænger vi alle til et festligt indslag, og da Sødisbakke Festival 2020 er udskudt til næste år, var tilbuddet en kærkommen lejlighed til at fejre den delvise genåbning af samfundet og Sødisbakke, forklarer hun.

Pladsen pyntes festligt op

Det pædagogiske personale på Sødisbakke glæder sig allerede nu til at deltage sammen med brugerne og medvirke til, at stemningen bliver helt i top.

Selvom koncerten er gratis og ikke i samme størrelsesskala som en hel festival, skal der alligevel ikke mangle noget.

Derfor sætter Aktivitets- og Samværstilbuddene stort ind på forberedelserne til koncerten.

Både, så det sikres, at alle retningslinjer for forebyggelse af smittespredning selvfølgelig overholdes til punkt og prikke.

Men også fordi, det er en mulighed for at gøre noget ekstra for beboerne i en tid, hvor de ellers har lidt mange afsavn.

Pladsen skal derfor pyntes festligt op, der vil blive sørget for mad i form af grillpølser, øl og vand - sponsoreret af Sølund Musikfestival - og selvfølgelig får arrangementet også besøg af Sødisbakkes egen klovn på sin is-cykel.

Alle er velkomne, og Aktivitets- og Samværstilbuddene tilbyder både at hente og bringe beboere på døgnafdelingerne og assistere dem under koncerten.

Arrangementet bygger på en forudsætning om, at det 11. juni er tilladt at samle 35-50 tilskuere udendørs.

Skulle det - mod forventning - ikke være tilfældet, tager arrangørerne på Sødisbakke situationen op til fornyet overvejelse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...