Swinging Sisters kan 16. november opleves i den tidligere VUC-kantine på Blåkildevej i Hobro

HOBRO: Der er lagt op til en både nostalgisk og livsbekræftende jazzaften fredag 16. november, når den tidligere VUC-kantine på Blåkildevej 17 i Hobro åbner dørene for the Swinging Sisters i form af Signe, Karen og Inger Juhl.

De tre velsyngende jazzsøstre og et sprudlende seksmands-orkester vil begive sig ud på en tur ned ad Memory Lane - tilbage til de swingende 20’ere, 30’ere og 40’ere. Tilbage til dengang da først Boswell Sisters og siden de verdensberømte Andrew Sisters leverede det ene vokalhit efter det andet.

I krigsårene rejste Andrew Sisters verden rundt og sang for de udmattede, allierede soldater i Verdenskrigens kampzoner, og numrene fra dengang som f. eks. Boogie Woogie Bugle Boy, Tico TIco, Rum and Coca Cola og Don’t Sit under the Apple Tree har siden brændt sig fast som uopslidelige evergreens.

The Swinging Sisters blev lanceret under sidste års RIverboat Festival i Silkeborg hvor Juhl-søstrene tog et begejstret publikum med storm. Godt hjulpet af et forrygende backing-orkester med velspillende musikere.

Nicolas Kock, Bo Møller og Casper Mikkelsen sørger ved koncerten i Hobro for henholdsvis bas, guitar og trommer. Blæserne - saxofon og trompet - trakteres af Brian Svendsen og Bjarke Nicolaisen, og bag klaveret sidder selveste Henrik Gunde, som også er kendt fra DRs Bigband.

Det er Jazz Hobro, der står bag arrangementet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...