Sko/Torp skyder ny sæson i gang med koncert i Hobro 1. februar og flere navne er klar på plakaten

HOBRO: - Vi superstolte over vores 2019-program, der tegner mindst ligeså stærkt som de foregående fem års programmer.

Sådan lyder det fra bilforhandler Carsten Hammer, Hammer Biler i Hobro, ved udsigten til endnu et år med livlig koncertaktivitet i den lokale bilforretning.

Kontrakterne til de fem første koncerter i 2019 er allerede underskrevet, og billetsalget er så småt gået i gang, samtidig med at man hos Hammer Biler har travlt med at lægge koncertprogram for efteråret.

- Vi skal være tidligere og tidligere ude, hvis vi skal lykkes med at få de rigtige kunstnere på de datoer, der passer bedst ind i byens og kommunens øvrige tilbud, noterer Carsten Hammer.

Første koncertnavn i 2019 bliver duoen Sko/Torp, som kan opleves hos Hammer Biler 1. februar.

Koncerten i Hobro bliver en del af duoens 30-års jubilæumstourné, og bandet udgiver i den forbindelse også en ny samling sange her i løbet af november.

Seneste har forsanger Søren Sko markeret sig i TV2s ”Toppen af poppen” hvor man uge efter uge har hørt Søren Skos fantastiske stemme.

1. marts gentager hammer Biler succesen med en danseaften, hvor de to bilhandlerbrødre, Carsten og Ulrik selv er på scenen.

- Vi har siden sidste danseaften i 2017 fået utrolig mange henvendelser på at lave endnu en aften, hvor vi spiller med vores Bamse Tribute band, og det er vi jo i sagens natur meget beærede over, bemærker Carsten Hammer.

Foruden brødrene Hammer er også Claus Tanderup, Jørgen Gravesen og Carstens søn, Magnus, med i orkestret, der har specialiseret sig i at spille sange fra Bamse og Bamses Venner.

16. marts får publikum mulighed for at skråle med på sange som ”Sømand af Verden”, ”Gi´mig hvad du har”, ”Vågner i natten”, ”Pigen med et røde hår”, når Dodo & the Dodos giver koncert i den lokale bilhal.

Koncerten indgår i orkestrets akustiske tour ” Hvor kom vi fra”, og bandet stiller i øvrigt i præcis samme som dengang for over 30 år siden, da det hele startede.

27. april vender Thyborøn-orkestret ”Tørfisk” tilbage til bilforretningen i Hobro.

Det er stadigvæk det samme hold, der turnerer rundt med banjo, mandolin, bas, guitar, pizzabakke, fløjte, bouzoki og skønsang i 2019 - og altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme. 24. maj rundes forårssæsonen af med det tjekkiske Abba-kopiband ABBAcz.

Bandet er hjemhørende i Prag, og iført originale kostumer og koreografi leverer de otte musikere et 100 pct. liveshow uden maskiner, playback og andre former for nemme løsninger, men med masser af Abba-hits.

Til alle koncerter er der almindelige billetter samt mulighed for at købe VIP-billetter incl. en tre retters menu.

Billetsalget foregår via via hjemmesiden musikibilforretningen.dk og fysisk på firmaets adresse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...