Torben Thulstrup afløser Birgit Jensen ved årsskiftet

Torben Thulstrup tiltræder 1. januar 2021 som daglig leder for Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind i Nørager.

33-årige Torben Thulstrup er uddannet skolelærer og har arbejdet som sådan de seneste otte 8 år.

Torben Thulstrup kommer desuden med en solid erfaring med at skabe og opretholde relationer, som han nu skal bringe i spil blandt brugerne i Kig Ind.

Kendskab til frivillighed har Torben Thulstrup blandt andet fra sin tid som medstifter og kasserer i foreningen Esport Himmerland, foruden flere års gænge i fodboldklubber i det nordjyske.

Poul Larsen, bestyrelsesformand for Kig Ind, ser frem til samarbejdet med Torben Thulstrup:

- Vi er i bestyrelsen for Kig Ind rigtig glade for, at det er lykkedes at tiltrække en lokal og stærk profil til jobbet.

- Torben Thulstrup kommer med nye idéer og et nyt blik på kultur- og medborgerhuset, så vi ser frem til et spændende samarbejde om den daglige drift - til gavn for alle vores brugere i huset.

Selv ser Torben Thulstrup med stor forventning frem til at skulle tage hul på et helt nyt kapitel af sit arbejdsliv.

- Det bliver meget spændende at prøve noget helt nyt og noget, som ligger lidt væk fra lærergerningen. Og jeg glæder mig til at udnytte mine erfaringer fra de seneste otte år og være med til at sætte et præg på byens kulturcentral.

Torben Thulstrup bor selv i Nørager. Han overtager stillingen fra Birgit Jensen, der efter knap 20 år har valgt at gå på efterløn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...