Jytte Kyneb og Britta Pedersen udstiller i Nørager

NØRAGER: Kultur og Medborgerhuset Kig Ind i Nørager byder søndag 10. marts om eftermiddagen alle interesserede velkommen til en ny spændende udstilling med to nye kunstnere.

Det er billedkunstner Jette Kyneb fra Ravnkilde, der udstiller sine glade farverige malerier og til ferniseringen fortæller om sig selv, sin uddannelse som socialrådgiver og arbejdet med børnefamilier i 30 år.

For 13 år siden begyndte hun at male malerier med akrylmaling som autodidakt kunster suppleret med forskellige aftenkurser.

Hun har udstillet mange forskellige steder, blandt andet i administrationsbygningerne i Støvring, Terndrup og Nørager, Klippegalleriet Nørager, Hobro sygehus, Det Røde Pakhus i Hobro og i Kulturstationen Skørping.

Den anden udstiller er Britta Pedersen fra Terndrup, der siden 2010 har arbejdet med gummikunst, blandt andet af kasserede materialer.

Udstillingen i Kig Ind kan ses frem til fredag 24. maj, og ved ferniseringen 10. marts byder kultur- og medborgerhuset som værter på et lille glas. Alle er velkomne, og der er traditionen tro gratis adgang.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...