Tonny Hoberg stopper af helbredsmæssige årsager som forpagter på Theater Restauranten, og hans afløser kan se frem til at stå i spidsen for restaurant og selskabslokaler med plads til omkring 300 gæster

HOBRO: Ingen er herre over eget helbred, og det er forklaringen på, at Tonny Hoberg har set sig nødsaget til at opsige sin aftale med Hobro Borger- og Håndværkerforening om forpagtning af Theater Restauranten i den smukke teaterbygning i Hobro.

Tonny Hoberg fratræder til årsskiftet, men heldigvis får det ikke betydning for de mange aftaler, der allerede nu fylder ordrebogen i 2020. Sammen med Theater Restaurantens daglige leder Hanne Nivwald vil den snart forhenværende forpagter nemlig overholde alle aftaler, indtil en ny forpagter er fundet.

- Med stor glæde tager vi også fortsat mod fremadrettede bestillinger både i 2020 og senere. Det er kun restauranten som sådan, der lukker med virkning fra årsskiftet. Selskaber og arrangementer i øvrigt vil blive afviklet helt efter planen, garanterer Hanne Nivwald.

Formand for Hobro Borger- og Håndværkerforening Preben Jensen beklager, at Tonny Hoberg har set sig nødsaget til at opgive driften af Theater Restauranten.

- Vi har haft et rigtigt godt samarbejde, og jeg ser frem til, at en ny forpagter kan bygge videre på noget af det, Tonny Hoberg har været garant for i sin tid i Hobro, siger Preben Jensen.

Forpagterskiftet falder tilfældigt sammen med, at Theater Restauranten får mulighed for dels at tage mod endnu større selskaber og dels tilbyde arrangører nogle helt unikke festlige rammer i en moderniseret teatersal.

- Takket være en donation på 270.000 kr. fra Sparekassen Hobro Fonden har vi netop fået istandsat den gamle teatersal. Den er bl.a. frisket op med nye og lyse farver, og med en bordopdækning med runde borde, er der skabt de perfekte rammer til festlige lejligheder, siger Preben Jensen.

Salen benyttes også af Filmteatret, men mellem parterne er der den aftale, at Theater Restauranten med en frist på otte uger kan reservere lokalet til selskabelighed.

- I salen er der plads til et sted mellem 80 og 100 spisende gæster, og dertil kommer jo, at vi også disponerer over både selskabslokaler og restaurant i stueetagen, så vi faktisk kan dække op til omkring 300 gæster. Og så må man jo heller ikke glemme, at vi også kan tilbyde gæsterne en dejlig overdækket udeterrasse, noterer Preben Jensen.

Borger- og håndværkerforeningens bestyrelse har så småt indledt den proces, der meget gerne skal lede foreningen på sporet af en ny forpagter.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi meget gerne ser et ægtepar tilknyttet stedet. Det har stor værdi, at værtsparret tager del i den daglige drift, og altid er synlige i huset, siger Preben Jensen, som dog lader forstå, at alle interesserede er velkomne til at lægge billet ind på forpagtningen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...