Corona skulle ikke have lov til at spænde ben for en spændende mulighed, siger den nye mand i Adelgade, Thomas Mortensen

Hobro har fået en ny guldsmedeforretning. Guldsmed Smeds er åbnet på Adelgade 17-19.

Det er ikke ukendt, at der er smykker og ure på den adresse. Her har Guldsmed Ørsnes nemlig haft hjemme i en årrække. Butikken lukkede imidlertid tidligere på året, hvilket banede vejen for Guldsmed Smeds, der også har en butik i Randers. En butik med historie og mange år på bagen.

- Butikken i Randers blev stiftet af Jørgen og Karla Smed for mange år siden og er nærmest et stykke historie i Randers.

- Min far købte forretningen af dem, og jeg overtog den i 2010 – altså for ti år siden, fortæller indehaver Thomas Mortensen, der lidt tilfældigt kom til at høre om muligheden for at åbne en butik i Hobro.

- Det var en af mine leverandører, der fortalte mig, at Guldsmed Ørsnes lukkede deres butik i Hobro, og om det ikke var noget for mig at åbne en guldsmedeforretning i deres lokale.

- Det var dog lige i opstarten af coronakrisen, hvor der mildt sagt var meget stille i detailhandelen. Det var virkelig et vanskeligt tidspunkt, at skulle tage stilling til at åbne noget nyt.

- Jeg overvejede da også længe at sige nej tak, men besluttede alligevel at forfølge muligheden. Corona skulle ikke have lov til spænde ben for en god og spændende mulighed, fortæller Thomas Mortensen.

God start

Det betød, at Guldsmed Smeds slog dørene op 17. august, og butikken har fået en god start.

- På grund af corona åbnede vi på en stille og rolig måde uden slagtilbud og lange køer ude foran butikken. Men det har alligevel været rigtigt positivt med en meget imødekommende modtagelse og et godt flow af kunder siden starten.

- Jeg har et stærkt team af faguddannet personale med fra butikken i Randers, og så vil jeg selv være meget synlig i butikken. På lidt længere sigt vil jeg veksle nogenlunde ligeligt mellem at være i begge mine butikker, men her i starten vil jeg være ekstra meget i Hobro, så jeg kan lære byen og kunderne godt at kende. Det glæder jeg mig meget til, fortæller Thomas Mortensen.

- I Randers har vi altid været kendt for vores guldsmedearbejde med udgangspunkt i det gamle håndværk, den høje kvalitet og den gode service. Sådan bliver det også i Hobro.

- I øvrigt skal jeg også nævne, at vi har indgået et tæt samarbejde med Ørsnes om reparation af ure. Vi klarer selv skift af batterier og rem, men de hjælper med de lidt større reparationer, slutter Thomas Mortensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...