At være ejendomsmægler handler om meget mere end BBR-oplysninger, kvadratmeterpriser og tilstandsrapporter, pointerer Michael Myrtue, som fra 3. august er ny indehaver af Home Hobro-Mariagerfjord

I myretuen sidder dronningen og koncentrerer sig om at føre arten videre, mens arbejderne knokler for at skaffe føde og vedligeholde tuen mm.

Bortset fra, at arbejdermyrerne er hunner, kan rollefordelingen godt minde om indstillingen hos ejendomsmægler Michael Myrtue, der er den nye indehaver af Home Hobro-Mariagerfjord.

Han er helt afklaret med sin opgave som lokal ejendomsmægler:

- Jeg knokler for, at folk får solgt deres bolig bedst muligt og kan koncentrere sig om at komme godt videre til deres næste hjem. Så enkelt er det, siger 45-årige Michael Myrtue.

Han har således stor respekt for sin rolle som ejendomsmægler.

- For os er det hverdag at sælge boliger, men for langt de fleste mennesker er det kun noget, de prøver et par gange i livet, så det er min opgave – ud over at klare alt det praktiske - at tage dem i hånden og gøre dem trygge i den uvante situation, hvor der er mange følelser i spil, forklarer Michael Myrtue.

Ud over at være en ”arbejdermyre” er Michael også en erfaren ejendomsmægler med mere end 13 års erfaring bl.a. som indehaver og projektansvarlig.

Senest har han dog gjort sig nye erfaringer som HR-konsulent i virksomheden Komplex, hvor han har arbejdet med vikarrekruttering og udvikling af mennesker.

- Jeg har lært meget og samlet rigtig gode erfaringer til jobbet som ejendomsmægler, der handler mindst lige så meget om mennesker som om BBR-oplysninger, kvadratmeterpriser og tilstandsrapporter, fortæller den nye Home-mand.

Tidligere er han også udlært i en trælasthandel, så han er velbevandret i byggematerialer og byggeteknikker – en klar fordel i jobbet som ejendomsmægler.

For nogle år siden skiftede Michael Skanderborg/Ry-området ud med Hobro, da han mødte sin kæreste Sitte Ansbjerg Jensen, der arbejder på borgmesterkontoret, bl.a. med kommunens grundsalg.

Deres egen ”tue” har de i et gammelt hus lige over for sygehuset i Hobro, og Sitte og Michael har tilsammen fire døtre – to hver - i alderen 10-22 år.

I fritiden hjælper de gerne til i Hobro IK til superligakampene, og Michael hygger sig med fodbold på ”Slyngelholdet” et par gange om ugen.

En gang imellem finder han også løbeskoene frem fra bag i skabet og tager en tur på villavejene.

Som ny indehaver af Home Hobro-Mariagerfjord afløser Michael Myrtue den nuværende indehaver Henrik Moesgaard Ramm, der efter seks år som Home-mægler i Hobro nu søger nye udfordringer.

Han bliver dog i kæden - fremover som ejendomsmægler hos Home i Randers og Home i Assentoft, der har Peder Jacobsen som indehaver.

- Det lægger op til et stærkt samarbejde sydover, hvor vi kan samarbejde om at servicere de kunder, der bor lige omkring kommunegrænsen, og hvor vi kan hjælpe hinanden med at finde den rigtige bolig til køberne i området, siger Michael Myrtue.

Han glæder sig i samme åndedrag over, at ejendomsmægler Nicolai Karmark Klit har sagt ja til at fortsætte i Home Hobro-Mariagerfjord.

- Det sikrer kontinuitet for kunderne, og jeg glæder mig til samarbejdet med Nicolai. Vi kommer til at gå godt i spænd.

Michael Myrtue tiltræder som indehaver i Home-butikken på Østergade 7B i Hobro med virkning fra mandag 3. august.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...