Karis Joensen tager over efter Dorthe Valentin

I næsten 12 år har Dorthe Valentin været kantineforpagter i Klejtrup Kultur- & Multicenter, i daglig tale Klejtrup Hallen.

Nu er hun imidlertid nået til et tidspunkt i sit liv, hvor hun gerne vil stoppe som kantineforpagter og bruge mere tid på mand, børn og børnebørn.

- Og det er vi selvfølgelig kede af, for Dorthe har i mange år været et godt omdrejningspunkt for Klejtrup Hallen, og hun har altid været god til at møde hallens brugere med et smil på læben, konstaterer bestyrelsesformand i Klejtrup Kultur- og Multicenter, Michael Nøhr.

På den baggrund var det også med stor ærgrelse, halbestyrelse modtog Dorthe Valentins opsigelse før sommerferien, men da Klejtrup Hallen samtidig er hjerteblod for Dorthe, var hun for sin del meget fleksibel i forhold til, hvornår hun ville holde.

- Ligesom bestyrelsen har hun kun været interesseret i, at vi fandt en ny forpagter, som kunne drive kantinen videre.

- Både for hallen - og for lokalområdet som helhed - er det er stort aktiv, at der er en åben kantine i hallen, hvor man kan snakke sammen på kryds og tværs, mens man kan få lidt at spise og drikke, efter at man har dyrket idræt, nævner Michael Nøhr.

Halbestyrelsen var på forhånd forberedt på, at det kunne blive svært at finde en kantineforpagter - bl.a. fordi der er meget aften- og weekend arbejde forbundet med jobbet.

Så meget større er glæden, når bestyrelsen 1. december kan byde velkommen til Karis Joensen, som skal overtage kantineforpagtningen efter Dorthe Valentin.

Karin Joensen er også bosiddende i Klejtrup.

Hun flyttede til byen for nogle år siden og kommer oprindeligt fra Færøerne.

Karis Joensen vil for mange være et kendt ansigt, da hun tidligere på året havde forpagtningen på Søkroen i Klejtrup.

Samtidig spiller hun også dameseniorfodbold i Klejtrup Boldklub.

- Vi glæder os meget over, at det er lykkedes at finde en afløser, og nu håber vi så bare, at lokalområdet og hallens brugere vil tage godt imod Karis.

- Der er ingen tvivl om, at det bliver en omvæltning for hallens brugere, fordi de nu igennem så mange år har været vant til Dorthes måde at gøre tingene på, men Karis er indstillet på at starte op i samme ånd, lytte til de behov, der opstår, og efterhånden præsentere nye tiltag op til gavn for hallens brugere, pointerer en fortrøstningsfuld Michael Nøhr.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...