Karina Ilsø (28) tager hårdt fat i sin klinik i Hørby - men det hjælper

Karina Ilsø har slået dørene op til Ilsø Massage på Rosenvang i Hørby ved Hobro, hvorfra hun tilbyder en lang række forskellige behandlinger med speciale i behandling af spændinger og smerter i ryg og nakke.

Karina er 28 år, og har en masse fagligt og personligt med i bagagen, som hun bruger i sit daglige virke som fysiurgisk massør.

- Jeg har altid interesseret mig meget for kroppen og har også læst til sygeplejerske, mens jeg sideløbende var kostvejleder, personlig træner og uddannede mig fysiurgisk massør.

- Men for fem år siden gik jeg ned med stress, hvilket lærte mig meget om både mig selv og vi menneskers psyke og måde at reagere på.

- Min stress betød, at jeg ikke kunne genoptage sygeplejestudiet, og jeg besluttede mig i stedet for at blive selvstændig massør og åbne egen klinik. Her åbnede jeg i Stevnstrup ved Randers, men i sommers flyttede jeg klinikken til Hobro, hvor jeg har den i min privatbolig på Rosenvang i Hørby, fortæller Karina Ilsø.

- Jeg kommer fra Sønder Onsild, og forskellige private omstændigheder gjorde, at jeg gerne ville tilbage til Hobro-området, og her har modtagelsen fra klienterne været helt fantastisk.

- Jeg har allerede fået mange nye klienter, men der er også mange, der er flyttet med fra min tidligere klinik. Når folk har mærket, hvad jeg kan hjælpe dem med, så kommer de gerne kørende langvejs fra.

- Jeg er meget nørdet i mine behandlinger, og har fokus på sammenhængen i kroppen. Jeg har forståelse for, hvordan ens muskler eksempelvis hænger sammen med både sindet, det hormonelle, eventuelle sygdomme og indtag af medicin. Her gør min erfaring fra sygeplejestudiet sig gældende, fortæller Karina Ilsø og fortsætter:

- Jeg behandler alt fra træthed i kroppen til rygsmerter, lændesmerter, strålesmerter, sovende lemmer, hovedpine, nakkespændinger og forhøjet stressniveau, og ofte er der tale om et intenst forløb, hvor vi effektivt får bugt med generne.

- Derudover tilbyder jeg også sportsmassage, graviditetsmassage og wellnessmassage, fortæller Karina, der også påpeger, at hendes egen foreløbige livshistorie er et plus i behandlingerne.

- Fordi jeg selv har været ramt af stress og angst og stadig er meget opmærksom på signalerne fra min krop, har jeg en kæmpe forståelse for dem, der måske kommer med lignende udfordringer. Det kan give mange en ekstra tryghed, når de kommer hos mig.

- Og så er jeg en ærlig person. Hvis nogle ringer med smerter, og jeg er tvivl om, at jeg er den rette behandler, så fortæller jeg det. Nogle gange henviser jeg dem til deres læge eller måske en anden type behandler. Man skal selvfølgelig have den behandling, der hjælper, fortæller Karina, der også er kendt for at tage hårdt fat.

- Nogle kunder siger med et glimt i øjet, at jeg godt kan give et dårligt førstehåndsindtryk, fordi jeg går virkelig hårdt til dem.

- Jeg bruger ikke kun mine hænder, men eksempelvis også mine albuer, når jeg behandler. Det kan mærkes, men heldigvis bliver klienterne altid glade, når de kan mærke, at det hjælper og de kommer af med deres spændinger eller smerter, slutter Karina Ilsø.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...