Guldmøller Outlet, der sælger smykker, er kommet godt fra start

Outlet-butikker er særligt kendte fra tøj- og skobranchen, men nu har guldsmed Peter Møller i Hobro åbnet en outletbutik med smykker.

Butikken åbnede i sidste uge, og har fået en flot start.

Den nye butik hedder Guldmøller Outlet og ligger på Adelgade i Hobro, hvor Peter Møller i forvejen driver nabobutikkerne Thiele Hobro og Torben E. Møller.

Konceptet i den nye butik er enkelt:

- Vi har fået god kontakt til nogle stærke producenter, hvor vi kan købe smykker til attraktive priser. Eksempelvis fordi de har overproduceret en serie. Det er ikke et restsalg af et gammelt lager, men altid nye varer. Smykkerne sælger vi konsekvent til tre forskellige priser, nemlig 100, 200 og 300 kroner. Det er meget simpelt, og produkterne er markeret med en farve, der relaterer til prisen, fortæller Peter Møller.

- Jeg har haft idéen til outletbutikken længe, og min plan var at åbne den første butik i Hjørring, hvor jeg også har andre butikker. Men corona vendte lidt op og ned på det hele, og så blev den første butik altså her i Hobro.

- Men allerede i slutningen af denne måned åbner jeg en tilsvarende butik i Hjørring, og ved hvem, måske der kommer flere outletbutikker i andre byer. Det kunne jeg godt forestille mig. I hvert fald har starten været en succes, og jeg kan godt mærke, at det tiltrækker et andet publikum end jeg normalt ser i min anden smykkebutik, så de supplerer hinanden rigtigt godt, slutter Peter Møller.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...