Flemming Pedersen er 1. maj ansat som Senior Business Developer hos Hydrogen Valley i Hobro

HOBRO: Som Senior Business Developer skal Flemming forretningsmodne og drive nye potentielle projekter inden for grøn energi, særligt brint, biogas og electrofuels, som kan resultere i erhvervsudvikling og jobskabelse.

- Hydrogen Valley har formået at positionere sig som en aktiv projektpartner i både nationale og internationale projekter inden for brintteknologi, som har resulteret i jobs og vækst. Jeg glæder mig til at få en meget aktiv rolle i motorrummet hos Hydrogen Valley og House of Energy, og bidrage til at vi i fællesskab kan tiltrække endnu flere investeringer til Mariagerfjord Kommune i form af nye projekter og samarbejder, siger Flemming.

Flemming Pedersen er uddannet Cand. Scient. i organisk kemi fra Aarhus Universitet og har i mange år arbejdet med R&D og projektudvikling blandt andet inden for fødevareindustrien. Over årene har Flemming også haft ansvar for en lang række udviklingsprojekter, som er blevet gennemført i samarbejde med forskningsinstitutioner og internationale virksomheder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...