Lone Bach Frederiksen er ny souschef i afdelingen, der betjener erhvervskunder

HOBRO: Jutlander Bank har ansat en souschef til sin afdeling Connect Erhverv. Det drejer sig om 50-årige Lone Bach Frederiksen, der er tiltrådt i Connect Erhverv.

Connect Erhverv, som arbejder ud fra Jutlander Banks Områdecenter Hobro, betjener erhvervskunder med virksomhed uden for det geografiske område, hvor Jutlander Bank har sine fysiske afdelinger.

Desuden har afdelingen specialiseret sig i rådgivning af forskellige nichebrancher, og her får Lone Bach Frederiksen ansvaret for nichen ”hvide kitler”, der rådgiver selvstændige, der beskæftiger sig med sundhed i bred forstand, såsom læger, tandlæger, dyrlæger og fysioterapeuter.

Den nytiltrådte souschef har beskæftiget sig med rådgivning af erhvervskunder siden 1990. Hun kommer fra en stilling som erhvervskundechef i bankområde Vesthimmerland i Spar Nord Bank, hvor hun også er uddannet. I mellemtiden har hun i seks år været ansat i Jyske Bank som henholdsvis erhvervsrådgiver og afdelingsdirektør.

Privat bor Lone Bach Frederiksen i Løgstør, hvor hun er medlem af bestyrelsen for Løgstøregnens Erhvervsråd og medlem af Løgstør Rotary Klub. Fritiden tilbringer hun dels sammen med familien, der ud over hendes mand Torben tæller deres tilsammen fem voksne børn, dels med golf, badminton og løb – foruden kulturelle oplevelser.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...