1. august startede Mahmoud Abdallah som ny brugsuddeler i Hobro

HOBRO: Super Brugsen i Hobro har fået ny uddeler. Det er Mahmoud Abdallah, der pr. 1. august har overtaget stafetten fra Max Kristensen.

- Det er fortsat meget nyt, men jeg har fået et fantastisk godt førstehåndsindtryk af butikken, medarbejderne og kunderne, fortæller Mahmoud, der er udlært og altid har arbejdet i COOP-koncernen, der ud over Super Brugsen også omfatter Dagli’ Brugsen, Irma, Kvickly og Fakta.

Således blev Mahmoud udlært i Super Brugsen på Vesterbro Torv i Aarhus, og har siden været i Super Brugs-butikker i Malling, Randers, Viborg og Farsø - de to sidste steder som uddeler - samt et enkelt år som butikschef for Jyllands største Fakta-butik ved Langenæs i Aarhus. Her havde han også rollen som ”cheftræner” for aspiranterne til butikschef.

- Jeg har prøvet lidt forskelligt, og glæder mig nu rigtigt meget til de nye udfordringer her i Hobro. Det er en rigtig god og veldrevet butik med mange kompetente medarbejdere, som jeg overtager. Samtidig har butikken en god størrelse, og udmærker sig blandt andet ved en stor bagerafdeling. Så jeg var ikke i tvivl, da muligheden opstod. Det er et rigtigt spændende job.

- Jeg sætter også pris på, at Hobro by har en størrelse, hvor man kender hinanden, og hvor det nære betyder noget. Modsat i storbyerne. Derfor er det som butik også vigtigt med et stort lokalt engagement, og det vil jeg arbejde meget på at udvikle og forstærke.

- Nu vil jeg bruge den første tid på at sætte mig grundigt ind i tingene, og lære både medarbejdere og kunder endnu bedre at kende, og derfra vil jeg sammen med medarbejderne udarbejde en strategi og udviklingsplan for butikken, fortæller Mahmoud.

Privat er Mahmoud gift med Nadia. Sammen har de børnene; Riad på 7 år og Amanda på 13 år. Familien bor i Brabrand ved Aarhus, hvor Mahmoud blandt andet bruger fritiden på at spille Old Boys fodbold i ACFC, hvor han også sidder i bestyrelsen.

Tidligere har han slået sine folder på Skovbakkens bedste mandskab i fodbold, der på det tidspunkt spillede i 2. division. Og netop fordi han har spillet for Skovbakken, er favoritholdet - trods bopælen ved Aarhus - absolut ikke AGF, som altid har været de altoverskyggende lokalrivaler.

Favoritholdet i Superligaen spiller derimod i blåt og gult – nemlig Brøndby IF.

Men hvem ved, om han snart skifter til en anden nærliggende mulighed i blåt og gult?

Uanset hvad - et stort velkommen til Mahmoud – ny uddeler i Super Brugsen, Hobro.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...