Den første køber er allerede flyttet ind - og hus nr. to står færdigt i starten af januar

For godt et halvt år siden købte murermester Finn Sørensen fra Onsild de resterende grunde på Asserdalen i udkanten af Mariager med henblik på at opføre seks nye og energirigtige rækkehuse. Nu er det første er færdigt – og har allerede fået nye ejer.

Da Finn Sørensen købte grundene, havde de stået ubenyttet hen i mere end 10 år, efter at den daværende bygherre gik konkurs. Men Onsild-murermesteren så gode muligheder i at sparke nyt liv i grundene igen.

- Det er jo en perfekt beliggenhed i udkanten af byen, tæt på skov og fjord, og så alligevel i kort afstand til bymidten. Samtidig er det et rigtig flot område med velholdte og indbydende huse, så jeg synes, at det var en meget attraktiv mulighed, fortæller Finn Sørensen, og fortsætter:

- Vi gik i gang med byggeriet sidst på sommeren, og for en måneds tid siden afleverede vi det første hus til en glad køber, som også allerede er flyttet ind. I starten af januar står hus nummer to færdigt. Det bliver på 110 kvadratmeter.

- Derefter påbegynder vi byggeriet af de resterende fire rækkehuse, som alle får samme størrelse, nemlig 120 kvadratmeter. Hvis man vil købe et af de huse, der endnu ikke er færdigbygget, kan man selv være med til at præge indretningen. Alle huse er i energiklasse A, og lagt sammen med de meget lave fjernvarmepriser i Mariager så bliver det huse med meget lave varmeudgifter.

- Vi har oplevet en rigtig god interesse for husene med mange fremvisninger, og har altså allerede solgt det ene, der er færdigbygget, så det har været en meget positiv start, fortæller Finn Sørensen.

Murermester Finn Sørensen har som entreprenør og bygherre stået for kloak- og murerarbejdet. Tømrerarbejdet er udført af Vinther & Lassen, VVS-arbejdet er udført af Brøner VVS, el-arbejdet er udført af Valsgaard El og malerarbejdet er udført af Bundgaard & Lykke.

De nyopførte rækkehuse i Roserne By sælges gennem ejendomsmægler Søren Jensen, EDC Hobro.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...