Selvom det er slut med at forhandle Volkswagen personbiler, ser bilhuset lyst på fremtiden

HOBRO: Siden den 1. april har det været slut med at købe helt nye Volkswagen personbiler i Hobro. Volkswagen ønskede en ny forhandlerstruktur med store konstellationer. Dermed stoppede salget af nye biler hos Autocentralen Hobro A/S, der til gengæld har nye, spændende planer og som fortsætter som autoriseret Volkswagen servicepartner.

- Vi blev selvfølgelig lidt overrasket over, at det ikke lykkedes os, at blive en del af den nye salgsstruktur, som vi arbejdede på i en lang periode. Men det lykkedes desværre ikke, og vi har da også været skuffede, men vi har nu i stedet vendt det til noget positivt, og øjner mange nye spændende muligheder i det fremtidige setup, fortæller Johnni Bengtsen, indehaver af Autocentralen Hobro A/S.

- Vi har således indgået et tæt samarbejde med Sølvsten Biler i Viborg om at forhandle nyere, brugte biler, ligesom vi har indgået en henvisningsaftale med dem omkring fabriksnye Volkswagen og Seat, hvor de er mærkeforhandler. Derfor betyder ændringen rent faktisk, at vi på den lidt længere bane faktisk får endnu flere biler i udstillingen. Bare ikke helt fabriksnye Volkswagen og Seat-biler.

- Og vi er både glade for, og stolte af, det nye samarbejde med Sølvsten Biler.

- Samtidig er det jo vigtigt at fastslå, at vi forbliver autoriseret Volkswagen og Seat servicepartner. Så vores mangeårige trofaste kunder med de mærker, kan trygt og roligt fortsætte med at komme hos os, fortæller Johnni Bengtsen, der måske også øjner et helt nyt bilmærke på et tidspunkt.

- Vi elsker fortsat Volkswagen, men der er også et par andre stærke bilmærker, der ikke er repræsenteret i Hobro, så jeg vil da ikke udelukke, at vi på et tidspunkt kommer til at forhandle et helt nyt mærke.

- Men nu må vi se. Lige nu er vi superglade for samarbejdet med Sølvsten Biler i Viborg, og de nye muligheder, det giver.

Autocentralen Hobro A/S har rødder helt tilbage i 1952, hvor virksomheden blev startet af P.C. Bachmann Petersen i Brogade. I 1982 overtog Johnnis far, Jan Bengtsen, virksomheden, som i 2007 byggede et nyt, flot bilhus på Digterparken 1 i Hobro. I 2014 købte Johnni Bengtsen sig ind i Autocentralen Hobro A/S, der i dag beskæftiger 12 medarbejdere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...