Det nye aktivitetshus i Handest, som indvies lørdag 25. maj, afløser et gammelt klubhus, som var i sørgelig forfatning

HANDEST: Lokalrådet for Glenstrup, Handest og Holmgård fejrer lørdag 25. maj indvielsesfest for lokalområdets nye aktivitetshus. Der er lagt et spændende daglangt program fra kl. 13.15 til 22 med aktiviteter for både børn og voksne.

Christian de Wilde laver trylleshow for hele familien, om aftenen er der spis-sammen, og John Mogensens-live-duoen optræder med en hyldest til den folkekære sanger. Festlighederne begynder med, at Randers Pigegarde marcherer gennem byen.

Formand for lokalrådet Flemming Rasmussen byder velkommen, og der er indvielsestaler ved borgmester Mogens Jespersen, formand for Elro Fonden Steen Thomsen og en repræsentant for Sparekassen Hobro Fonden.

Det nye aktivitetshus er tænkt som et fleksibelt og inspirerende mødested, hvor der er rammer til at kunne mødes på kryds og tværs af generationer, samfundslag og interesser. Aktivitetshuset er også lokalområdets nye forsamlingshus, hvor man kan leje sig ind til livets mærkedage fra barnedåb til mindekomsammen.

Den udendørs aktivitetsplads giver mulighed for en mangfoldighed af fysiske aktiviteter for alle aldersgrupper, både i sociale fællesskaber eller individuelt. Kælkebakke, krolf, petanque, fitness, bold-spil og spadsereture er blot eksempler, nævnes det i invitationen.

Byggeriet er muliggjort via en bevilling på 1,8 millioner kroner fra Grøn Ordning, som støttede initiativer i lokalområder, hvor der opsættes vindmøller - i dette tilfælde de seks vindmøller på Handest Hede, som blev sat til at snurre i februar 2018.

Aktivitetshuset har også fået støtte fra Elro Fonden og Sparekassen Hobro Fonden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...