FORPAGTER: Claus Svendsen forpagter det historiske sted i hjertet af Hobro fra 1. marts

HOBRO: Ved årsskiftet lukkede Theater Restauranten i Hobro, men nu er der godt nyt til alle, der holder af det historiske sted på Store Torv i hjertet af byen.

Pr. 1. marts indtræder Claus Svendsen som ny forpagter af stedet.

I en årrække har han arbejde som selvstændig med Claus Café & Catering, og de seneste par år har Claus Svendsen forpagtet cafeteriet i Hobro Idrætscenter.

- Det har været både godt, travlt og spændende i Hobro Idrætscenter, men jeg har altid drømt om at blive herre i eget hus, herunder få de helt optimale rammer for selskaber og arrangementer og så at drive en egentlig restaurant.

De muligheder får jeg nu, og det glæder jeg mig utroligt meget til, siger Claus Svendsen.

Menukortet

- Jeg har endnu ikke åbningstider og menukort helt på plads, men jeg tør godt love, at der kommer godt gang i stedet igen, og jeg vil altid holde åbent, når butikkerne i gågaden er åbne, samt selvfølgelig om aftenen.

Stedet råder over en dejlig terrasse, hvor der skal summe af liv de fleste måneder om året. Både af lokale og af turister, forestiller Claus Svendsen sig.

- Menukortet kommer til at omfatte café- og frokostretter i løbet af dagen og lækker a la carte om aftenen. Stedet her er fantastisk og fortjener for alvor at blive vakt til live igen, lyder det fra Claus Svendsen, der får hjælp fra nærmeste hold i restauranten.

- Min bedre halvdel, Malene, har sagt sit arbejde som dagplejemor op, for at blive en del af teamet i restauranten og i Claus Café & Catering.

Glade for løsning

Ejerne af bygningen er Hobro Borger- og Håndværkerforening.

Herfra glæder man sig over, at Claus Svendsen har grebet stafetten med den historiske restaurant.

- Vi har været på jagt efter en ny restauratør et stykke tid og er superglade for, at det blev Claus.

Han er jo allerede er et etableret navn i branchen, fremhæver Preben Jensen, der er formand for Hobro Borger- og Håndværkerforening.

Claus Svendsen overtager nøglerne til Theater Restauranten den 1. marts, og forventer at åbne den 16. marts.

Indtil afløseren er fundet, fortsætter Claus Svendsen endvidere som forpagter af cafeteriet i Hobro Idrætscenter.

Dog maksimalt til udgangen af 2020.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...