Har du en kræmmer i maven? Så skal du læse med her

HOBRO: Y’s Men i Hobro udvider nu aktiviteten med tre bagagerumsmarkeder, som skal finde sted den første lørdag i august, september og oktober i år.

De holdes på pladsen foran Hobro Y’s Men’s Center Aalykkevej 6. Her er der plads til adskillige fyldte trailere og mange kunder.

- Vi er en aktiv klub, der går ind for genbrug. Samtidig vil vi gerne give økonomisk støtte til værdige børne- og ungdomsorganisationer både lokalt og i ulandene. Derfor har vi taget initiativ til i løbet af efteråret at arrangere en række bagagerumsmarkeder, hvor indtægten fra standlejen går til velgørenhed, lyder det fra Hobro Y’s Men’s Club, som har nedsat et specielt aktivitetsudvalg til at stå for den nye aktivitet.

Derfor vil klubben allerede nu gerne i kontakt med interesserede beboere, der trænger til at få ryddet op i gemmerne og derefter kunne gøre en god handel med salg af de frasorterede effekter. Udvalgets formand er Randi Mathiesen, Arden, der kan kontaktes på 21 78 63 43 for yderligere information og tilmelding.

Y’s Men’s centret huser også klubbens genbrugsbutik, der holder åbent hver onsdag eftermiddag. Men den vil også være åben de tre lørdage for at tiltrække yderligere interesserede, købelystne kunder. Nok er der i forvejen adskillige genbrugsbutikker i Hobro, men der er så vidt vides ikke andre fortløbende bagagerumsmarkeder i byen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...