Orienteringsklub inviterer til træningsløb 15. august

MARIAGERFJORD: Mariager Fjord Orienteringsklub afholder efterårets første træningsløb onsdag aften 15. august i Låenhus tæt på Valsgård og Kielstrup mellem Hobro og Hadsund på nordsiden af fjorden.

Det er to af klubbens banelæggere, Gert Rebsdorf og Ole Jensen, der står for løbet, der er gratis at deltage i for alle.

- Det er derfor blot at møde op i løbetøj og -sko, kompas mv. kan lånes af klubben, ligesom nye løbere kan få hjælp af erfarne løbere fra klubben, fortæller de to banelæggere.

Der tilbydes fire forskellige baner: En let bane for begyndere på 2,3 kilometer. En mellemsvær bane for de lidt øvede på 3,7 kilometer. For de erfarne løbere er der to svære baner på henholdsvis 4,5 og 6,5 kilometer.

De to banelæggere, Gert og Ole, fortæller videre, med den tørre sommer er områdets vandløb og vådområder næsten helt udtørrede, men at løberne nok skal få vand nok at se i form af Mariager Fjord, hvor flere poster er placeret ud mod.

Der kan startes mellem fra Låenhus, hvor der er parkering på græsarealet vest for gården. Afmærkning dertil er fra Låenhusvej (vest) fra Krogen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...