Butikken i Hobro får nyt navn og varesortiment fra 1. oktober

HOBRO: Sten Degn, indehaver af Ønskebørn i Hobro, har pr. 1. oktober valgt at udtræde af Ønskebørn-kæden. Det betyder ændring i varesortiment og navn.

I tillæg til butikken i Hobro har Sten Degn også Ønskebørn-butikker i henholdsvis Holstebro og Viborg. De to butikker har Sten valgt at sælge til BabySam, der har valgt at lukke dem ned for at styrke egne butikker i de to byer. Butikken i Hobro fortsætter Sten dog med, men altså ikke under Ønskebørn-navnet. I stedet bliver det nye navn: Legekammeraten.dk.

- Jeg har haft 16 gode år som en del Ønskebørn-kæden, men synes, at tiden var inde til at prøve at gøre tingene lidt anderledes. Så da BabySam kom med et tilbud på mine butikker Holstebro og Viborg, samtidig med, at jeg kunne beholde den her i Hobro, var jeg ikke i tvivl.

- Det betyder, at vi ændrer navnet på butikken i Hobro til Legekammeraten.dk, hvilke også understreger, at vi på sigt satser endnu mere på salg via internettet. Det betyder dog ikke, at vi nedprioriterer den fysiske butik her i Hobro, blot at vi nu også sætter fokus på en webshop.

- At vi træder ud af Ønskebørn-kæden betyder også, at vores vareudvalg bliver ændret en del. Fremadrettet vil vi ikke forhandle barnevogne, klapvogne, autostole, møbler, senge med videre, men i stedet satse meget mere på både legetøj og tøj.

- Og når vi nu er en selvstændig butik, kan vi også få nogle helt andre mærker. Af nye legetøjsmærker får vi blandt andet Lego på hylderne, mens vi i tøjmærker får blandt andet Tommy Hilfiger og Calvin Klein, fortæller Sten.

- Vi laver også nogle fysiske ændringer i butikken, blandt andet et større legeområde til børnene, og et afskærmet område, hvor mor i ro og mag kan amme eller skifte sin baby.

- Derfor planlægger vi også, at holde lukket et par dage i november, mens vi laver om til det nye koncept, slutter Sten Degn, der lige nu har godt gang i ophørsudsalget under Ønskebørn-navnet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...