Eneste krav er, at du skal selv komme med cykel og hjelm til Medaljeløbet

HOBRO: Er du mellem fire og atten år, drømmer du om at dyrke cykelsport, og har du en cykelhjelm? Så har Hobro Cykelklub og formand Henriette Korneliussen et godt tilbud til dig.

- Kom og deltag i vores Medaljeløb tirsdag 29. maj, lyder opfordringen.

Medaljeløbet er en årligt tilbagevendende begivenhed, som primært handler om at rekruttere nye medlemmer, og i år markerer løbet samtidig, at Hobro Cykelklub og Jutlander Bank i Hobro netop har indgået aftale om en ny hovedsponsoraftale for de kommende tre år.

- Jutlander Bank har altid bakket op om vores klub og vores arrangementer, så vi er rigtigt glade for, at samarbejdet fortsætter, bemærker Henriette Korneliussen.

Medaljeløbet 29. maj foregår på en lukket, én kilometer lang bane bag Rosendalskolen, så alle aldersgrupper kan være med.

Eneste krav er, at deltagerne selv skal stille med cykel og hjelm.

Deltagerne bliver delt ind i aldersklasser, hvor de yngste kører fire omgange og de ældste 10, og alle, der gennemfører, får en medalje bagefter.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Hvis et ungt menneske bagefter får lyst til smage på livet på en racercykel, har Hobro Cykelklub også et godt tilbud.

- Vi råder over nogle juniorcykler, som nye medlemmer kan låne gratis det første halve år, som i øvrigt også er kontingentfrit, lokker formand Henriette Korneliussen.

Alt afhængigt af vejret venter hun at se mellem 20 og 50 potentielle cykelryttere til start i medaljeløbet 29. maj.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...