Torsdag den 25. juni kan interesserede deltage i en omvisning i Kunstetagernes udstilling Hobro Kunstsamling

Udstillingen omfatter godt 170 værker fra samlingen, som i år kan markere de første 45 års eksistens.

- Omvisningerne sker i små grupper af sikkerhedshensyn, fortæller kunstfaglig medarbejder Anne Lie Stokbro, som er guide.

- Vi udbyder 9 pladser pr. gang for at sikre afstand – men faktisk også for at lægge mere op til dialog, siger kunsthistorikeren og fortsætter:

- Hobro Kunstsamling er jo delvist skabt med kommunale midler. Så det er jo faktisk hele kommunens kunst, vi nu viser, og derfor laver vi mange flere omvisninger, end vi plejer.

Udstillingen er bygget op over både formelle og motiviske temaer, hvor især abstraktion og menneskeskildringen står stærkt.

- Omvisningerne lægger op til at se nøjere på et udvalg af værkerne, så deltagerne bliver klædt på til at gå på opdagelse på egen hånd. Ofte oplever vi, at deltagerne bagefter fortæller, at de nu kan se meget mere i de udstillede værker. Det bliver vi naturligvis glade for at høre, siger Anne Lie Stokbro.

Har man lyst til at komme med rundt i udstillingen, skal man sætte en times tid af til turen, der finder sted fra 11.00-15.00. Man tilmelder sig senest dagen i forvejen ved at skrive til astok@mariagerfjord.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...