Heldigvis for kunderne rykker Vivian Marie Christensen ikke særligt langt væk, da de nye lokaler befinder sig på den anden side af vejen på Rosengårdsvej 13.

OUE: I snart 11 år har frisør Vivian Marie Christensen taget imod kunder fra Oue og omegn på Mælkevejen 3 i Oue, når de har trængt til at få håret gennem frisørsaksen.

Oue Frisørsalon deler lokaler med ABC Skødekontoret ved Monica Jensen, som også ejer bygningen. Da skødekontoret og bygningen er sat til salg, flyttede Oue Frisørsalon pr. 7. november 2019 ind i nye lokaler.

Heldigvis for kunderne rykker salonen ikke særligt langt væk, da de nye lokaler befinder sig på den anden side af vejen på Rosengårdsvej 13.

- Det har været vigtigt for mig at finde nogle nye lokaler i Oue, da jeg er glad for at drive forretning i byen og samtidig synes, at det er rart, at jeg kan bidrage til, at byens borgere ikke behøver køre langt for at få håret klippet,” fortæller Vivian Marie Christensen.

Når ABC Skødekontoret er solgt, er Oue Frisørsalon sammen med en genbrugsbutik på Borgervej 21 (tidligere købmandsbutik), de eneste butiksdrivende, der er tilbage i Oue.

- Jeg oplever, at mine kunder sætter pris på en lokalfrisør, som kender sine kunder godt – ikke kun deres hår. For mig handler det om mere end bare end klipning. Jeg værner meget om, at der også skal være tid til en snak. Jeg er derfor meget glad for, at jeg fortsat kan tage imod klippetrængende kunder i Oue, slutter Vivian Marie Christensen.

Vivian Marie Christensen blev udlært som frisør i 1983 hos den tidligere Jannies Frisørsalon i Arden. Her var hun indtil 2008, hvor hun var med til at starte Oue Frisørsalon.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...