Mariagerfjord Gymnasium holdt for anden gang stor fest for tidligere elever

HOBRO: Første lørdag i november holdt Mariagerfjord Gymnasium fest for alle tidligere elever. Traditionen startede forrige år og blev gentaget 2. november, hvor over 400 gamle gymnasieelever festede sammen med både nuværende og pensionerede lærere. Der var elever fra årgang 1964 til 2019 – og fra både Jylland, Fyn og Sjælland, der havde rejst langt for at være med til festen.

Ved 18-tiden begyndte gæsterne at strømme ind, og med en velkomstdrink i hånden blev der hilst på de gamle gymnasievenner.

Gensynsglæden var stor, og den livlige snak fortsatte under middagen, der bestod af en tapas-buffet. Efter spisningen blev dørene åbnet for de øvrige festdeltagere, og livebandet StarTurn sørgede for et fyldt dansegulv hele aftenen.

Baggrunden for festen er et stort netværk for tidligere gymnasieelever fra Hobro. Netværket findes som en lukket Facebook-gruppe, der har fået navnet Gym4Life, hvor alle skolens årgange mødes.

Samtidig har gymnasiets lærere mulighed for at trække på medlemmernes viden og erfaringer og inddrage dem i undervisningen på skolen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...